Video REVOLTĂTOR! Încă un caz de violenţă asupra unei fetiţe. O copilă de doar 8 ani, umilită şi bătută.

Distribuie prietenilor!

O elevă de 8 ani din Motru a fost bătută și umilită de două minore de 11 ani. Victima a fost lovită în plină zi, în parcul din oraș, după care agresoarele au urmărit-o și într-o scară de bloc. Imaginile violente au fost postate pe Facebook, iar IPJ Gorj a deschis o anchetă. În imaginile postate de o femeie pe Facebook se observă cum copila de 8 ani este lovită într-o scară de bloc de o fată de 11 ani.

Victima încearcă să fugă de agresoare într-o scară de bloc. Fata este agresată și în parcul din orașul Motru, de data aceasta de două eleve. Deși a început să plângă și să le roage pe cele două să o lase în pace, calvarul a continuat. Imaginile au fost filmate de una dintre prietenele agresoarelor. Însă la scurt timp au ajuns și în atenția polițiștilor.

“Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut în data de 12.09.2020. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, se arată în comunicatul IPJ Gorj remis ziarului Libertatea. Este al treilea dosar deschis în ultimele două săptămâni de IPJ Gorj și care vizează delincvența juvenilă.

Se întâmpla la Motru ! Unde dam de aceeași părinți iresponsabili și de aceeași copii bătuți in cap ! Da , sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “ la apa mare” sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii” cresc din greu “ . Sper sa primiți ce meritați !🤬🤬🤬🤬🤬

Publicată de Oana Schirloiu pe Duminică, 13 septembrie 2020

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *