VIDEO! Profesor suspendat pentru că s-a adresat la modul feminin unei eleve care se crede băiat

Distribuie prietenilor!

Intr-o iresponsabilă renunțare la morală și norme etice, din dorința de-a promova corectitudinea politică chiar și în cele mai absurde cazuri, se pare că lumea largă este într-un proces de cretinizare extrem de accelerat.

Dacă nu credeți, citiți relatarea BBC-ului despre ce poate păți un profesor de matematică din Marea Britanie, după ce i s-a adresat uneia dintre elevele sale la modul feminin, în condițiile în care aceasta se crede băiat.

Joshua Sutcliffe este profesor de matematică la un liceu din comitatul Oxfordshire, în Anglia. Sau era, până să fie suspendat și să aștepte și celelalte sancțiuni disciplinare.

Profesorul afirmă că, deși a evitat folosirea unor pronume specifice sexului, adresându-se copiilor pe nume, el admite totuși că i-a scăpat un ”Bravo, fetelor!” atunci când s-a adresat unui grup de eleve printre care și cea în cauză, care s-a simțit ofensată.

Deși profesorul a căutat să dezamorseze tensiunea și și-a cerut scuze, în speță a fost deschisă o anchetă și profesorul a fost suspendat și forțat să-și petreacă timpul izolat, în cancelarie.

Ancheta, ce a durat o săptămână, a constatat că profesorul se face vinovat de faptul că a numit-o în mod greșit pe eleva în cauză fată, demonstrând un comportament discriminator care contravine politicii de egalitate a șanselor pe care o promovează instituția de învățământ.

Profesorul este apărat în acest litigiu administrativ de Christian Legal Center (CLC – Centrul Juridic Creștin).

”Am fost șocat și întristat de acțiunea școlii care, în opinia mea, reflectă o tendință în creștere de a marginaliza creștinii, oamenii ca mine, în viața publică și de a pedepsi și reduce la tăcere credința noastră.

A sugera faptul că genul unui individ este fllexibil este în profund conflict cu credința mea creștină. Îmi recunosc responsabilitățile asumate atât ca profesor, cât și în calitate de creștin, de a trata fiecare din elevi cu respect și demnitate. Nu am căutat niciodată să impun altora convingerile proprii, și încerc doar să trăiesc cu sinceritate evanghelia păcii.

Nu m-am referit intenționat la acea elevă ca ”fată”, deși nu mi se pare nerezonabil să numești ”fată” pe cineva care care s-a cu acest sex.

Modul agresiv în care ideologia transgender este impusă îmi subminează libertatea de credință și de conștiință. Am convingerea profundă că noi toți am fost făcuți în imaginea lui Dumnezeu ca bărbat și femeie”, declară Joshua Sutcliffe, într-un comunicat publicat de CLC.

Și uite așa, corectitudinea politică impune dictatura minorităților, ale căror drepturi, în mod firesc, trebuie respectate, dar nu într-un mod atât de excesiv…

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *