VIDEO! Poliţist ameninţat de un taximetrist ilegal, în Capitală. “Te omor cu mâna mea”

Distribuie prietenilor!

Bărbatul a ieşit din autoturism şi a început să-i înjure  pe cei doi polițiști locali, care au fost amenințați cu moartea. În aceste condiții, şoferul a fost imobilizat și condus la Secția 15 Poliție, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei și a ordinii publice – a fost sancționat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliției Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

11.000 de lei este amenda primită de şoferul care i-a înjurat şi ameninţat pe agenţi. „De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mâna mea! Te urmăresc și te omor!” i-a strigat el unui agent din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

Incidentul a avut loc miercuri după amiază, când un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București se afla în misiune în zona Pieței Sudului din Capitală. În stația de taxi, agenții locali l-au găsit pe şoferul în vârstă de 46 de ani, care aștepta clienți în taxiul său. Fără echipament radio conectat și fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat să se legimiteze.

În urmă cu două luni, acelaşi şofer a mai fost sancționat de către agenții Poliției Locale București tot pentru abateri la legea taximetriei.

Sursa: Facebook

Amendă record

„De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mana mea! Te urmăresc și te omor!” Acestea sunt amenințările unui taximetrist adresate unui agent din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Agresorul a fost încătușat și amendat cu 11.100 lei. Miercuri după amiază, un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București se afla în misiune în zona Pieței Sudului din Capitală. În stația de taxi, agenții locali l-au găsit pe C.F.I., în vârstă de 46 de ani, care aștepta clienți în taxiul său. Fără echipament radio conectat și, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenții locali au descoperit abaterile. Ieșind agresiv din autoturism, bărbatul a început să-i înjure cumplit pe cei doi polițiști locali. Chiar dacă au încercat să aplaneze conflictul, agenții au fost amenințați cu moartea printre cuvinte triviale. În aceste condiții, C.F.I. a fost imobilizat și condus la Secția 15 Poliție, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei și a ordinii publice – a fost sancționat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliției Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.De remarcat este faptul că, în urmă cu două luni, C.F.I. a mai fost sancționat de către agenții Poliției Locale București tot pentru abateri la legea taximetriei.

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe Joi, 15 martie 2018

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *