VIDEO. George Simion, prins în flagrant! Liderul AUR, săltat de Poliție după ce a condus fără permis

Distribuie prietenilor!

Liderul autointitulatului partid AUR (Alianța pentru Unitatea Românilor) i-a dezamăgit masiv pe cei care îl simpatizaseră inițial pentru acțiunile sale pro-Basarabia. După ce s-a ”infiltrat” în societatea civilă românească pe valul unionist, Simion și-a dat în cele din urmă arama pe față, amintind cumva de Iulie Roșca, alt fost mare ”român” declarat, dovedit în cele din urmă agent al Moscovei.

George Simion a fost asociat imediat cu planurile Rusiei de destabilizare a țărilor europene atunci când a devenit virulent protestatar împotrivă măsurilor de protecție anti-COVID.

El și alte VIP-uri (Viorel Cataramă, Dan Puric, Eugen Stanoevici, Mugur Mihăescu-Garcea, Radu Moraru, Liviu Pleșoianu, Oana Lovin, Dana Budeanu etc.) au dat apă la moară celor care vedeau mâna Kremlinului în manifestații menite să creeze haos și neîncrederea cetățenilor în instituțiile statului –  ceva ce Rusia folosește pe față ca armă anti-Occident.

Prezența lui la cimitirul maghiar din Secuime, unde a pus gaz pe foc în loc să calmeze atmosfera, a întărit și mai mult convingerea publicului că George Simion face un perfid joc anti-România.

Cu toate acestea, el a continuat să colinde prin țară în lung și-n lat sau să ia crema mișcărilor civice, încercând să copieze un model de succes în materie de civism și luptă anticorupție: Mălin Bot.

Dar fără să aibă nici experiența dar mai ales onestitatea jurnalistului de investigații, Simion s-a dus totuși în județele baronilor PSD gen Oprișan pentru a încerca să pozeze în ”antipesedist”, într-un moment în care imaginea sa era în cădere liberă tocmai din cauza ”demascării” sale urmare a implicării în acțiunile de destabilizare a României.

Numai că tot alergând de colo-colo, disperat să-și camufleze acțiunile iresponsabile antinaționale, baronul AUR a uitat că în România, mai ales după Dragnea, unde-i lege nu-i tocmeală.

Așa se face că a fost prins de Poliție conducând fără permis pe drumurile publice, o infracțiune gravă!

Întâmplarea face că n-am fi aflat de așa ceva niciodată dacă acest controversat personaj nu s-a fi deconspirat singur, într-un video pe care l-a făcut, chipurile, pentru a demonstra ”abuzurile” Poliției împotriva sa (vezi mai jos, de la minutul 9.44).

Din filmare se vede însă că polițiștii și-au făcut treaba ca la carte: au vorbit politicos, dar ferm, i-au spus că nu are voie să mai conducă de vreme ce nu are dreptul legal să facă asta, având permisul suspendat, și l-au condus, cum era normal, la Secția de Poliție, așa cum se procedează cu orice infractor prins în flagrant.

Acesta este marele ”patriot” care vrea să salveze România!

Din câte se pare, George Simion a fost reținut luni seară de Poliție, dar informația nu a fost confirmată încă oficial.

Oricum, ce rămâne este marele gust amar pe care ni-l lasă unii ce devin vedete peste noapte, care sucesc mințile unei părți a publicului, după care își lasă fanii cu buza umflată după ce opinia publică află ce se ascunde sub poleiala lor de imagine, fie ea din AUR sau nu.

Publicată de George Simion pe Luni, 21 septembrie 2020

Dialogul dintre George Simion și polițist

George Simion: NU înțeleg de ce nu pot să las mașina aici. Acum mă escortează să mă duc la Brigada de Poliție Rutieră

Polițist: Să dați mașina mai în lateral, să nu blocăm Seat-ul

George Simion: Dar de ce nu pot merge eu cu mașina mea?

Polițist: Păi nu, trebuie să ne însoțiți…

George Simion: De ce?

Polițist: Pentru că este vorba de o infracțiune.

George Simion: Ce infracțiune?

Polițist: Conducerea cu permisul suspendat

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *