Vești proaste despre actrița și cântăreața Natalia Oreiro! Corpul vedetei a cedat

Distribuie prietenilor!

Vesti proaste despre actrita de telenovele si cantareata Natalia Oreiro. Vedeta a fost internata de urgenta la spital, iar toate concertele au fost suspendate.

Natalia a fost nevoită să îşi anuleze primul concert din turneul pe care ar fi trebuit să-l înceapă la finalul lunii trecute după ce a avut nevoie de ajutorul medicilor, potrivit stirilekanald.ro.

În vârstă de 40 de ani, Natalia Oreiro trebuia să susţină zilele trecute un concert în Tel Aviv, Israel, însă, cu câteva ore inainte de zbor, ea a început să se simtă rău. Cum simptomele au alarmat-o, a mers de urgenţă la spital.

Medicii i-au recomandat odihnă după trei săptămâni de filmări intense pentru filmul „Re loco”, fiind epuizată fizic.

Actrita si cantareata Natalia Oreiro a fost dusa de urgenta la spital.

Toate concertele artistei au fost anulate, dupa ce aceasta s-a simtit foarte rau. Potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al acesteia, citat de unica.ro, Natalia a fost nevoită să îşi anuleze primul concert din turneul pe care ar fi trebuit să-l înceapă la finalul lunii trecute după ce a avut nevoie de ajutorul medicilor.

În vârstă de 40 de ani, Natalia Oreiro trebuia să susţină zilele trecute un concert în Tel Aviv, Israel, însă, cu câteva ore inainte de zbor, ea a început să se simtă rău. Cum simptomele au alarmat-o, a mers de urgenţă la spital. Organismul vedetei a cedat din cauza epuizarii fizice.

Ne-a încântat mai întâi în celebra telenovelă „Înger sălbatic”, după care a continuat cu „El Deseo”, în care a uimit cu o schimbare totală de look, şi „Sos mi vida”. La 15 ani distanţă de rolul băieţoasei Milagros, frumoasa Natalia Oreiro este căsătorită de 11 ani, este mama unui băieţel de un an şi joacă rolul principal într-o nouă telenovelă argentiniană.

Înainte de a reveni ca actriţă de telenovele, Natalia Oreiro s-a concentrat pe rolurile în filme, cel mai recent lungmetraj în care a fost protagonistă, „Infancia clandestina” („Copilărie clandestină”) fiind inclus pe lista lungă a nominalizărilor pentru Cel mai bun film străin la Premiile Oscar 2013, dar neajungând printre nominalizările finale.

Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo, în vârstă de 55 de ani, pe 31 decembrie 2001, în Brazilia. Cei doi sunt părinţii unui băieţel, primul copil al Nataliei, pe nume Merlín Atahualpa, căruia actriţa i-a dat naştere în ianuarie 2012.

Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. A început să studieze teatrul la 8 ani, iar la 12 ani a obţinut prima slujbă în domeniul artistic. Până la 16 ani a jucat în zeci de reclame, perioadă în care s-a remarcat şi ca dansatoare şi ca actriţă în telenovele precum „Dulce Ana/ Dulce Ana” şi „Ricos y Famosos”.

Anul 1998 i-a adus consacrarea Nataliei Oreiro, după ce a fost aleasă în distribuţia filmului „Un argentino en Nueva York”. După acest film, Natalia Oreiro a lansat primul său album muzical, intitulat „Natalia Oreiro”, single-ul acestui disc – „Cambio dolor” – fiind ales ca melodie de generic a telenovelei „Muneca brava/ Înger sălbatic”, în care artista a avut unul dintre rolurile principale.

Natalia Oreiro a fost nominalizată în 1998 şi 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy în Argentina, la secţiunea „cea mai bună actriţă într-un rol principal”.

Şi-a continuat şi cariera muzicală, lansând în anul 2000 albumul „Tu veneno”, iar în 2002 cel de-al treilea său disc – „Turmalina”.

Natalia Oreiro a fost şi primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul „Tu veneno”).

Natalia Oreiro a jucat în foarte multe seriale şi telenovele, printre care „Muñeca brava”, „El deseo”, „Sos mi vida”. Natalia Oreiro a jucat în „Amanda O”, prima telenovelă difuzată atât pe posturi de televiziune din 22 de ţări, cât şi pe internet şi pe telefonul mobil.

Sursa: anamariavasile.com

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *