Veste tristă pentru fanii Deliei! Cea mai în vogă artistă din țară se retrage din muzică

Distribuie prietenilor!

Fanii Deliei primesc o veste șocantă. Artista se pare că se gândește să facă o mică pauză. Cea mai în vogă artistă a momentului ar fi luat o decizie importantă. Delia și-ar fi anunțat apropiații că nu va mai urca pe scenă o perioadă de un an. Aceasta are planuri mari și simte nevoia să se și odihnească. Se pare că artista vrea să adopte un copil.

Delia si-a anuntat apropiatii ca se pregateste sa-si ia o pauza, ca simte nevoie sa se relaxeze, sa se odihneasca. In plus, are planuri marete pentru perioada in care nu va mai urca pe scena.

“Delia vrea sa se retraga din muzica un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta si intr-o emisiune la radio. Se gandeste sa adopte un copil, cu acte in regula, sa-l ia acasa. Are un suflet mare daca face asta. Si daca adopti un copil trebuie sa-ti petreci timpul cu el, asa ca e de inteles de ce isi doreste sa faca o pauza.

Ea nu are timp nici sa se odihneasca. Are enorm de multe concerte, filmari, evenimente, e cea mai tare artista in momentul in fata. De ani buni e in fata tuturor, nu e usor. Asta inseamna multa munca. Sau mai exact inseamna munca si atat, viata personala mai deloc. Dar si-a asumat.

Acum a venit timpul probabil sa ia o pauza. Inca nu a anuntat exact de cand va incepe aceasta pauza. Si in trecut a spus ca se retrage pentru o anumita perioada, dar n-a putut, tot a facut piese, tot a luat concerte. Are in sange muzica”, sustin surse din anturajul vedetei, potrivit wowbiz.ro.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *