Un procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploiești pentru luare de mită

Distribuie prietenilor!

Cătălin Nicolae Ceort, în calitate de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția Urmărire Penală și Criminalistică, în decembrie 2016 ar fi pretins suma de 260.000 de euro de la un om de afaceri care era cercetat într-un dosar penal pentru comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.
Procurorii DNA au arătat că dosarul în care era cercetat omul de afaceri se afla în instrumentarea magistratului și în schimbul banilor primiți, procurorul urma să dea o soluție favorabilă în dosar.
Intermediar între procuror și omul de afaceri în ceea ce privește preluarea banilor, a fost avocatul Victor Ignat, suspendat în prezent din Baroul București și trimis în judecată de procurorii DNA, acuzat fiind de luare de mită.
În data de 27 decembrie 2016, inculpatul Ignat Victor a primit suma de 30.000 de euro de la omul de afaceri și în acel moment s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Avocatul este cercetat sub control judiciar, iar procurorul este cercetat în stare de libertate.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...