Un medic a murit după ce a muncit 18 ore fără întrerupere. S-a prăbușit în față pacientului

Distribuie prietenilor!

Un medic de 43 de ani din China a murit după ce a muncit 18 ore fără întrerupere. În cele diin urmă, femeia s-a prăbușit epuizată în față pacientului.

O specialista in ceea ce inseamna bolile de tract respirator, Zhao Bianxiang, un medic din China, a murit de epuizare, cauza mortii fiind un atac cerebral. Desi colegii ei au avut peste 20 de tentative de resuscitare, acest lucru nu a mai fost posibil.

Zhao Bianxiang, un medic ORL-ist din China, a murit de epuizare, cauza morții fiind un atac cerebral. Chiar dacă colegii ei au încercat din răsputeri să o salveze, după peste 20 de tentative de resuscitare eșuate, ei nu au putut decât să confirme decesul.

Zhao lucra la Spitalul din Districtul Yuci al orașului Jinzhong. Ultimele cuvinte pe care ea le-a spus înainte de a se prăbuși i-au fost adresate unui pacient. „Cum se mai simte mama ta?”, l-a întrebat medicul pe tânăr, după care s-a prăbușit.

Colegii ei spun ca Zhao era obsedata de munca ei si de multe ori le spunea ca este mult prea ocupata pentru a lua o pauza. Se pare ca acest ritm infernal pe care il ducea la serviciu a dus la decesul doctoritei.

Și în România, acum nouă ani, o tânără a murit din cauza epuizării

În 2009, paginile ziarelor din România relatau povestea cutremurătoare a unei tinere despre care se spunea că a murit din cauza epuizării. Despre Raluca Stroescu, o tânără de 31 de ani, s-a vorbit mult, însă după mai multe investigații s-a aflat că adevăratul motiv a fost de fapt un diabet necontrolat.

Sursa: a1.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *