UN EXEMPLU DEMN DE URMAT! În Hunedoara un pompier îi ridică o casă unui vecin rămas fără locuință

Distribuie prietenilor!

Plutonierul major Petre Pavel și colegii săi de la Garda de Intervenție Lupeni au fost mobilizați la sfârșitul lunii decembrie să stingă un incendiu care cuprinsese o casă din localitatea Uricani. Flăcările s-au extins cu repeziciune și în doar câteva minute casa s-a făcut scrum.
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a supraviețuit incendiului, însă a rămas pe drumuri. Plutonierul major Petre Pavel împreună cu alți oameni inimoși, a reușit să strângă bani pentru a ridica o nouă locuință omului. Acesta era vecinul mamei sale și inițial a locuit o perioadă în casa părintească, apoi într-o baracă de 2/3 metri.
Impresionat de situația nefericită a omului și conștient că nu se poate locui omenește într-o baracă de 2/3 metri, pompierul inimos, în vârstă de 30 de ani, a căutat ajutoare pentru a-i construi vecinului o căsuță în care să-și trăiască liniștit bătrânețea.
Locul pentru casă a fost pregătit prin curățarea terenului unde fusese vechea casă care a ars, materialele de construcție au fost cumpărate și deja s-a turnat fundația unei locuințe noi.
Plutonierul major Petre Pavel reprezintă un exemplu demn de urmat, iar colegii lui vor să îl susțină financiar și să-l ajute in efortul lui de a-i oferi bărbatului o căsuță în care să-și trăiască bătrânețea.
Nu putem spune decât: Să trăiți domnule plutonier major! Avem nevoie de oameni ca dumneavoastră.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...