Un bărbat din Întorsura Buzăului va plăti daune usturătoare după ce a publicat mesaje jignitoare pe Facebook la adresa unui polițist

Distribuie prietenilor!

  Bărbatul  din Intorsura Buzăului s-a supărat foarte tare pe un polițist care vara trecută i-a luat copilul din custodie. Buzoianul susține că polițistul a intrat abuziv în locuința sa și s-a folosit de forță când a luat din casă copilul care era bolnav.

  Mesajul publicat pe Facebook de bărbat este:“nu să vi pe terenul meu abuziv și în mod fraudulos să furi-sustragi cu forța pe copil minor bolnav din locuința mea mă imbecilule și dobitocule care ești, penalistule” și a continuat apoi seria mesajelor adresate oamenilor legii:“Penaliști, Criminali și mari infractori asta reprezintă la greu acești boi mizerabili infecți – gașcă – ceată infectă mârșavă nenorocită mafiotă și interlopă”.

Deoarece nu-i trecuse supărarea, o oră mai târziu, omul a mai scris:„călăii mârșavi infecți îmbrăcați în haina jerpelită a statului care la comanda clară, mârșavă, infectă mafiotă satanistă săvârșesc, înfăptuiesc și comit la grămadă faptele penale deosebit de grave – mari penaliști criminali – infractori, hoți, mârșavi infecți”. 

 Instanța a considerat că reacția buzoianului de pe Facebook a afectat imaginea polițistului și a hotărât ca acesta să plătească despăgubiri civile în valoare de 15.000 de lei polițistului, 120 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată și să-i fie dezactivat contul de Facebook.

 Magistrații, în luarea deciziei, au invocat jurisprudență CEDO.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...