Un bărbat din București a fost condamnat penal după ce și-a mutat mașina 5 metri

Distribuie prietenilor!

Un bărbat din Capitală a fost condamnat pe fond la o pedeapsă de 9 luni și 10 zile de închisoare de Judecătoria Sectorului 5 după ce în data de 3 iunie 2016, având permisul de conducere suspendat și numerele expirate, s-a urcat la volan pentru a muta mașina două locuri de parcare mai încolo pentru a face loc unei autoutilitare REBU.

Pedeapsa a fost amânată pe un termen de încercare de doi ani, iar decizia nu este una definitivă putând fi atacată la Tribunalul București.

Ce a spus acuzatul

Este cazul lui Daniel Nicolae Bufu, care, în fața instanței și-a recunoscut faptele. „Recunosc și regret fapta. Eram pe o stradă, în spatele blocului, unde aveam parcată mașina. Numerele erau expirate de câteva săptămâni și aveam carnetul suspendat. A apărut mașina de gunoi de la REBU și a trebuit să mut autoturismul câteva mașini mai încolo, 5-6 metri, e o stradă foarte mică. Când am mutat mașina, după colț a apărut Poliția. Știu că nu aveam voie să urc la volan, dar nu puteam să o împing, pentru că nu aveam cu cine. Îmi pare rău”, a declarat bucureșteanul, audiat la ultimul termen de judecată.

Sursa: evz.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *