Uite cât de atrăgătoare este nora lui Nicolae Ceaușescu acum, la 27 de ani de la revoluție și ce face pentru bani

Distribuie prietenilor!

Janina Matei a fost una dintre cele mai frumoase apariții de pe scena muzicală a epocii ceaușiste. Nu a fost doar o cântăreață de succes, ci a rămas de notorietate povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Nicu Ceaușescu.

În anii 80, Janina Matei era una dintre cele mai fermecătoare prezențe din lumea artistică.

Frumoasă, cu un trup foarte bine conturat, cu părul lung, ondulat și blond, chip ca de păpușă, artista a reușit să cucerească instant publicul. Și nu numai. L-a fermecat și pe unul dintre fii Elenei și ai lui Nicolae Ceaușescu, Nicu Ceaușescu.

Janina Matei s-a iubit cu acesta, ba chiar s-a spus că artista a fost mare iubire a acestuia.

Cei doi s-au cunoscut la mare, relația lor de iubire fiind una plină de pasiune, dar de scurtă durată. Nicu Ceaușescu era atât de îndrăgostit de tânăra cântăreață, încât venea frecvent la Barul Melody să o vadă.

Din păcate, povestea de iubire dintre Janina Matei și Nicu Ceușescu nu a rezistat în tomp. Familia dictatorului Nicolae Ceaușescu nu a fost deloc încântată de legătura fiului lor cu artista. Relația lor nu era deloc văzută cu ochi buni de către Nicolae și Elena Ceaușescu.

Din acest motiv, Janina a decis să fugă în Italia. Invitată în urmp cu ceva ani la o emisiune de televiziune din România, cântăreața a vorbit despre povestea de dragoste cu Nicu Ceaușescu.

„Au fost clipe frumoase şi ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate şti dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se ştie niciodată”, a spus atunci vedeta.

Chiar dacă anii au trecut, Janina Matei a rămas o femeie frumoasă, o doamnă care reușește să atragă și azi atenția asupra sa.

Janina Matei este plecată din țară de peste 30 de ani, nu mai este cântăreață ci o femeie de afaceri de succes: „Nu aş numi exil faptul că stau în afara ţării. Am plecat de bunăvoie, stau acolo de bunăvoie, mă întorc de bunăvoie în ţară. Vin de două, trei ori pe an acasă şi merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este… În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câţiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia”, a mărturisit aceasta.
Sursa: cancan.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *