Home / Retete / TOCĂNIȚĂ DE PUI

TOCĂNIȚĂ DE PUI

Ingrediente: pulpele și aripile de la un pui; un ardei gras; o ceapă; 3 roșii în bullion; 3 linguri ulei; verdeață, după gust; sare; piper.

Publicitate:

Preparare

Publicitate:

Se rumenește carnea porționata în ulei și se scoate. În același ulei se pun ceapa tocată și ardeiul curățat, spălat și tăiat fâșii, la călit, apoi se presară cu sare. Când s-au înmuiat, se adaugă carnea, se acoperă cu apă și se lasă la fiert 20 de minute. Se pun roșiile, se mai fierbe 10 minute, se potrivește gustul de sare și piper și se adaugă verdeață.

Publicitate:
Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close