sâmbătă , 24 august 2019
Home / Retete / TARTA CU NUCI SI CIOCOLATA

TARTA CU NUCI SI CIOCOLATA

Ingrediente pentru aluat: 250 g făina; 125 g zahăr; un ou;100g unt; coaja unei lămâi; un praf de sare.
Ingrediente pentru umplutură: 150 g ciocolată neagră; 150 ml frișcă lichidă; 20 g unt; 100g miez de nucă.
Preparare
Pentru aluat, oul se amestecă bine cu zahărul și un praf de sare. Făina se pune pe masa de lucru, i se face un gol în centru unde se pun oul, coaja de lămâie și untul topit fără ca acesta sa ajungă lichid. Se amestecă bine, se întinde o foaie care se transferă în forma de copt tapetată cu hârtie. Se coace 15 minute. Pentru umplutură, se fierbe frișca și apoi se toarnă clocotită peste ciocolata ruptă bucăți. Se amestecă pentru topire și apoi se pune untul. Se toarnă pesta tarta răcită, iar deasupra se așază nuca. Se lasă două ore înainte de tăiere.

Publicitate:
Publicitate:
Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close