“Suverani – fiinte nascute vii”! Șofer prins în trafic fără permis, cu mașina neînmatriculată și radiată! A prezentat un buletin de ”născut viu”

Distribuie prietenilor!

Un sofer prins in trafic, la Brasov, fara permis de conducere si cu masina neinmatriculata scoate la iveala o miscare ce castiga tot mai multi adepti in tara noastra. E vorba de oameni care nu recunoasc actele de dentitate emise de stat si, ca urmare nu se legitimeaza in fata autoritatilor. Isi spun “suverani – fiinte nascute vii” si viseaza sa nu mai plateasca taxe si impozite, sa nu se mai supuna niciunei legi sau reguli sociale. “Suveranul” descoperit in trafic a fost internat pentru o evaluare psihiatrica prilej cu care mai multi adepti ai miscarii s-au strans sa il sustina.

Printre ei, si un personaj cunoscut in Brasov: om de afaceri, cu o avere estimata de Forbes in 2010 la 30 de milioane de euro, Dan Camarzan a disparut din lumea afacerilor. Nu inainte de a incepe un ansamblu rezidential in care multi oameni si-au bagat banii. Constructia stagneaza, iar pagubitii bat la portile instantelor. Cu un act de identitate nou, redactat chiar de el, Camarzan se proclama om liber, nesupus “legilor amiralitatii”.

Un sofer prins in trafic, la Brasov, fara permis de conducere si cu masina neinmatriculata scoate la iveala o miscare ce castiga tot mai multi adepti in tara noastra. E vorba de oameni care nu recunoasc actele de dentitate emise de stat si, ca urmare nu se legitimeaza in fata autoritatilor. Isi spun "suverani – fiinte nascute vii" si viseaza sa nu mai plateasca taxe si impozite, sa nu se mai supuna niciunei legi sau reguli sociale. "Suveranul" descoperit in trafic a fost internat pentru o evaluare psihiatrica prilej cu care mai multi adepti ai miscarii s-au strans sa il sustina.Printre ei, si un personaj cunoscut in Brasov: om de afaceri, cu o avere estimata de Forbes in 2010 la 30 de milioane de euro, Dan Camarzan a disparut din lumea afacerilor. Nu inainte de a incepe un ansamblu rezidential in care multi oameni si-au bagat banii. Constructia stagneaza, iar pagubitii bat la portile instantelor. Cu un act de identitate nou, redactat chiar de el, Camarzan se proclama om liber, nesupus “legilor amiralitatii”. Detalii și opinii ale juriștilor și sociologilor vedeți la Știrile PRO TV de la ora 19.00.

Publicată de ELECTRA GHIZA jurnalist pe Miercuri, 21 martie 2018

Mașina era radiadă și avea numere de înmatriculare artizanale

Autoturismul pe care îl conducea avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare confecționate artizanal, iar mașina fusese radiată. Și nu mică le-a fosst surpriza polițiștilor să constate atunci când i-au cerut șoferului documentele că acesta le înmânează un ”act de identitate conform cu dovada constatatoare a născutului viu”.

Șoferul a fost internat la psihiatrie

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost internat la psihiatria, iar agenții fac acum cercetări pentru a se stabili cum a putut circula pe drumurile publice un individ care nu avea nici un fel de acte.

Moda buletinelor fără CNP atrage mulți români

Aceste documente ciudate, al buletinelor fără CNP,  par săa tragă tot mai mulți dintre români. Unii vor să renunțe la statutul de persoană și să treacă în tabără ”ființelor vii născute vii”.

”Noi suntem ființe vii, create de Creator, suverani. Între noi și Dumnezeu nu are voie nimeni să ne stăpânească. Statul ăsta, dacă vrea să ne dea ceva, are lege, dacă nu vrea să ne dea același lucru, nu ni-l dă, tot pentru că are o lege în sensul ăsta. Nu se mai poate! E strigător la cer!”, spune unul dintre semenii noștri care a ales această cale.

”Acest act anulează puterea justiției. Bineînțeles, eu nu fac rău la nimeni și nu supăr pe nimeni. Și ei nu mai pot să interpreteze cum vor lucrurile. Dacă nu ai CNP, nu mai poți fi amendat pentru orice. Știți de ce clasează procurorii dosarele? Pentru că te declari persoană. Dar dacă te declari ființă vie, nu mai au nicio putere. Ei știu despre asta! România este parte a Codului Unic Universal, dar nu se spune. Ei de aia poartă robă neagră, nu sunt oamenii lui Dumnezeu”, completează omul cu buletin fără CNP.

Cazul amintește de bărbatul din Rovinari care, în luna februarie, conducea o mașină cu plăcuțe de „suveran”. „Sunt numerele mele de suveran. Corespund foarte bine”

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *