Statele Unite se confruntă cu o vreme neobişnuit de rece! “Dacă nu aveţi un motiv întemeiat să ieşiţi din case, nu ieşiţi!”

Distribuie prietenilor!

Statele Unite ale Americii înregistrează o vreme extrem de rece la început de 2018, relatează Agerpres.

Temperaturile geroase se vor menţine timp de câteva zile, potrivit meteorologilor.

Un vânt puternic traversează teritoriul SUA de la vest la est, întâlnind fronturi atmosferice reci.

Vremea “amarnică” va continua în nord-estul SUA, a avertizat National Weather Service.

Cascada Niagara este parţial îngheţată, artăgând un număr mare de turişti, notează Washington Post.

Sudul SUA şi regiunea Golfului Mexic ar urma să fie lovite şi ele de valul de vreme rece. Au fost emise avertismente de vreme rece în sudul Texas şi sud-estul SUA, fiind aşteptate temperaturi cu mult sub zero grade Celsius.

O masă de aer arctic ar urma să aducă temperaturi sub cele normale şi vânturi extrem de reci în centrul şi estul SUA săptămâna viitoare.

Singura parte care va fi scutită de vreme extremă este sud-vestul, unde vor fi înregistrate temperaturi peste cele normale şi o vreme secetoasă.

Oamenii s-au pregătit cum au ştiut mai bine: au devalizat rafturile magazinelor şi au protejat casele care n-au fost proiectate să facă faţă viscolului.

Dacă în nord-est şi în regiunea New England, de bine de rău, sunt obişnuiţi cu iernile aspre, pentru sudişti, e cu totul altă poveste. În ultimele ore a nins în oraşe precum Charleston, Savannah, dar şi în Tallahassee, capitala statului Florida.

Mici şi mari deopotrivă, localnicii au vrut să profite de ocazie pentru câteva amintiri de neuitat. Dar cea mai simpatică scena hibernală vine din provincia canadiană Nova Scoţia, unde câţiva copii au lansat bulgari împotriva unei patrule de poliţie, iar ofiţerii s-au prins în joc.

Sursa

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *