Și-a trecut casa pe numele ei, o vinde, și își aruncă mama de 88 de ani pe stradă

Distribuie prietenilor!

Imaginea unei femei în vârstă abandonată pe stradă, purtând doar un șal și o valiză, a șocat o țară întreagă. Identificată ca Adriana Lobos, femeia de 88 de ani a fost evacuată din casa ei de fiica ei, Fernanda, căreia i-ar fi vândut casa cu care locuia, relatează Televisa News. Povestea vine de la Linares, Chile . „Nu știam nimic, dar sora mea Fernanda, la sfârșitul anului trecut, a înregistrat casa pe numele ei și a vândut-o” a spus fiica cea mare a bătrânei, Alejandra, care a raportat incidentul după ce a fost sesizată de vecini. Femeia, care locuiește în Santiago, a subliniat că mama ei „nu este lucidă”, așa că bănuiește că sora ei a păcălit-o să creadă că casa rămâne în posesia ei.

„Ceea ce a făcut sora mea este de neiertat: a profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate, apoi a practic abandonat-o – continuă Alejandra – am contactat un organism național pentru a încerca să-mi raportez sora și să recuperez casa”.

Signora Adriana este acum cu cealaltă fiică. Medicii urmăresc evoluția stărilor sale de sănătate, ar fi fost găsită într-o stare avansată de malnutriție . Povestea a stârnit furie în Chile și nu numai, cu primarul orașului, Mario Meza , care a condamnat incidentul: „Un fapt deplorabil , care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să-și poată evacua mamă. Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție ”.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *