Shakira, riscă doi ani de închisoare! Cantareata este în vizorul autorităților!

Distribuie prietenilor!

Problemele se țin lanț pentru Shakira. Autoritățile din Spania au anunțat că vor să deschidă o investigație privind veniturile pe care le-a avut Shakira(40 de ani) în perioada 2011-2014 și susțin că artista ar fi trebuit să plătească taxe pentru veniturile ei internaționale, având în vedere că locuiește în Spania.

Publicația spaniolă „La semana” susține că autoritățile vor să deschidă o anchetă pe numele ei și să o pună sub acuzare pentru evaziune fiscală, pentru care riscă o pedeapsă de doi ani de închisoare, potrivit Agenției de Taxe, citată de AFP.

Shakira este acuzată că a spălat mai multe milioane de euro în ultimii 4 ani, faptul ca e vorba de o suma mare de bani și că Shakira a mai fost sub acuzare pentru aceeași infracțiune făcând ca procurorii să ceară „circumstanțe agravante” și închisoare cu executare.

Aceasta a mai fost implicată într-un scandal de spălare de bani, între 2008 si 2011, pe vremea când era într-o relație cu Antonio de la Rua. Cei doi aveau o firmă cu sediul în Bahamas, un paradis fiscal folosit pentru a pierde urma banilor.

Cu toate acestea, o sursă apropiată Shakirei a declarat că artista și-a plătit to timpul taxele și ea nu a deținut nicio casă în Barcelona, iar primul ei copil cu Gerard Pique, care e cetățean spaniol, l-a avut abia în 2 013. Mai mult, în aceștia ani ea a avut mai multe turnee internaționale, care au forțat-o să stea mai mult plecată din țară, fapt pentru care nu a petrecut în Spania cele minumum 183 de zile, care ar fi obligat-o să–și declare rezidenţa fiscală aici.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *