Scandal la Deveselu! Militarii americani au agresat câțiva polițiști români

Distribuie prietenilor!

După ce au consumat băuturi alcoolice o noapte întreagă, militarii au ieșit din local fără să plătească. După ce au fost ajunși din urmă de agenții de pază, la câteva sute de metri de club, americanii au provocat o ceartă, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma situația.

Potrivit postului de televiziune Digi24, americanii au fost violenți și cu polițiștii care au încercat să aplaneze conflictul. În cele din urmă, scandalagiii au fost imobilizați, încătușați, reținuți și conduși la audieri. Cinci dintre aceștia au primit amendă în valoare totală de 3300 lei pentru tulburarea ordinii publice.

„În dimineața zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentație publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienți ai localului respectiv și personalul cu atribuții pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumației. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991″, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gârd.

De asemenea, IPJ Dolj a precizat că deocamdată nu a fost depusă nicio plângere pentru agresiune fizică și nici pentru refuzul de a achita consumația.

Incidentul a fost confirmat de reprezentanții marinei SUA, care a declarat că va demara o anchetă internă. Dintre cei cinci militari amendați, trei sunt ofițeri.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *