SĂ ÎNTREBĂM O PORTOCALĂ…METODĂ INEDITĂ DE GHICIT

Distribuie prietenilor!

Nu-i aşa că îţi plac portocalele? Dar nu te grăbi să le mănânci, pentru că ele îţi pot dezvălui ce ţi se va întâmpla mâine!

Locul de provenienţă al acestei metode de ghicit este Africa de Nord. Pentru a întrezări ce-ţi rezervă viitorul apropiat cu ajutorul portocalei, ai nevoie de un singur fruct, dar acesta să aibă sâmburi. De obicei, portocalele cu coaja de culoare deschisă au mai multe seminţe. În cazul acestui tip de ghicit, nu se pun întrebări concrete şi el se poate practica în fiecare lună. În trecut, ritualul era strict legat de perioada cu Lună Nouă. Poţi respecta această regulă sau poţi alege ce interval doreşti. În varianta veche a ghicitului, prognozele erau foarte rigide, univoce: Iată şi alte interpretări, adaptate contemporaităţii. Şi încă ceva: dacă te apuci de ghicit, nu trebuie să uiţi că, în acest caz, portocala nu mai e un simplu fruct, ci un obiect magic. Aşadar, chiar dacă nu vei face altceva decât să guşti sucul prelins pe degete, rişti să tulburi energiile tainice. Aşadar, să începem!

SECRETELE INIMII

Taie portocala cu un cuţit bine ascuţit în patru felii. Când fructul se desface, două din ele vor fi mai aproape de tine, iar două mai departe. Felia îndepărtată din stânga va indica problemele inimii, cea îndepărtată din dreapta – situaţia de serviciu, cariera. Cea apropiată din stânga îţi vorbeşte despre aspectele legate de familie, iar cea din dreapta – despre bani.

Următoarea etapă a ghicitului o reprezintă numărarea sâmburilor de pe secţiuni. Dacă pe secţiuni nu sunt deloc sâmburi înseamnă că în sfera respectivă a vieţii nu se întrevăd evenimente importante. Câţi sâmburi au rămas întregi pe secţiuni şi câţi au fost tăiaţi? E un număr par sau impar? Numără-i!

Numărul par de sâmburi tăiaţi din felia problemelor inimii indică plăceri romantice, întâlniri. Cel impar – descoperirea unor minciuni mărunte, întâlniri neinteresante, dispute lipsite de importanţă. Numărul par de sâmburi întregi din această felie prezice o relaţie stabilă cu partenerul, probabilitatea să primeşti un cadou, o cerere în căsătorie. Impar – un admirator insistent, oboseală, dezamagire în dragoste.

Număr par de sâmburi tăiaţi în felia serviciului şi a carierei – planuri noi, oferte noi de serviciu şi tranzactii cu mari perspective, decizii corecte. Impar – se întrevede o avansare, calcule neîntemeiate, planuri irealizabile, decizii greşite din punct de vedere strategic.

Numărul par de sâmburi întregi în această felie promite şi stabilitate la serviciu, proiect finalizat, protectori influenţi, sprijin consistent. Impar – duşmani, provocări, uneltiri din partea concurenţei.

Număr par de sâmburi tăiaţi în felia aspectelor legate de familie – cumpărături pentru gospodărie, succese ale copiilor, îmbunătăţirea generală a situaţiei în familie. Impar – griji pentru rudele mai tinere, cheltuieli pentru ele, mici reparaţii prin casă. Numărul par de sâmburi întregi în această felie reprezintă şi ajutor din partea rudelor mai în vârstă, cadouri, achiziţii importante pentru gospodărie, creşterea generală a bunăstării. Impar – nelinişti legate de sănătatea rudelor, cheltuieli neaşteptate pentru nevoi gospodăreşti.

AŞTEPTĂM PROFIT

Număr par de sâmburi tăiaţi în felia finanţelor – restituirea unor datorii mărunte, mici câştiguri suplimentare. Impar – mici credite, bani daţi cu împrumut rudelor şi cunoştiinţelor, multă alergătură, cheltuieli mărunte, pierderi nesemnificative de bani.

Număr par de sâmburi întregi în această felie – probabilitatea primirii unei sume importante, creşterea veniturilor, profit semnificativ în luna ce urmează, o călătorie interesantă. Impar – obligaţii băneşti, cheltuieli mari, pierderi, reducerea veniturilor. Necesitatea de a depune eforturi în vederea susţinerii stabilităţii financiare.

OPT ŞI JUMĂTATE

Etapa plăcută a ghicitului- momentul când mănânci portocala. Mai întâi, însă, toţi sâmburii care sunt în ea trebuie număraţi.

Câţi sâmburi sunt în total în fiecare felie? Dacă nu sunt sâmburi deloc nu se aşteaptă niciun fel de schimbări, iar dacă numărul lor este:

1 în dragoste- bănuieli

în munca – nemulţumirea superiorilor

în familie – supărări pe cei mai tineri

în sfera financiară – cumpărături nereuşite

2 în dragoste – bănuielile se spulberă

în muncă – şefii te laudă

în familie – ajutor din partea celor mai tineri

în sfera financiară – perioadă relaxantă

3 în dragoste – ceartă

în muncă – subalternii îţi fac probleme

în familie – probleme cu copiii

în sfera financiară – tranzacţie nereuşită

4 în dragoste – împăcare după ceartă

în muncă – sprijin

în familie – succese ale copiilor

în sfera financiară – tranzacţie reuşită

5 în dragoste – gelozie

în muncă – neplăceri, probleme

în familie – probleme cu cei mai în vârstă

in sfera financiara – cheltuieli mari

6 în dragoste – fericire

în muncă – avansare

în familie – o mare bucurie

în sfera financiară – profit, restituirea datoriei

7 în dragoste – trădare

în muncă – intrigi, bârfă, minciună

în familie – ceartă cu cei dragi

în sfera financiară – pierderi semnificative

8 în dragoste – relaţii noi

în muncă – o posibilă ofertă tentantă

în familie – mărirea familiei

în sfera financiară – profit

Numărul par de sâmburi per total indică faptul că luna următoare nu vor mai fi probleme de sănătate, energia va fi echilibrată. Aşadar, poţi planifica fără ezitare pentru această perioadă rezolvarea multor treburi şi, dacă este cazul, călătoriile îndepărtate.

Numărul impar de sâmburi este semn de dezechilibru energetic – este necesar să-ţi cruţi forţele.

Dacă numărul de sâmburi este impar şi mai mare de 11 – există posibilitatea îmbolnăvirilor. Cu cât sunt mai mulţi sâmburi, cu atât trebuie să te protejezi mai bine în această perioadă.

Dacă au rămas 8 sâmburi – acest lucru arată că vei avea o sănătate normală şi echilibru energetic în decursul lunii respective. Micile probleme nu-ţi vor afecta sănătatea. Totul este foarte bine.

DE REŢINUT

În general, dacă te-ai decis să ghiceşti în portocale / alte fructe şi în metoda indicată nu se specifică nimic despre mărimea fructului, e bine să alegi unul mediu. Acesta trebuie să fie proaspăt şi fără defecte: pete închise la culoare, crestături.

 

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *