„Reforma” lui Ciolacu. Florin Iordache a fost reales in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Distribuie prietenilor!

Camera Deputatilor a ales, marti, componenta noului Birou permanent, cu doua modificari fata de sesiunea precedenta. Deputatul PSD Florin Iordache a fost reales vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Componenta Biroului permanent este: vicepresedinti – Carmen Ileana Mihalcescu (PSD) si Florin Iordache (PSD), Marilen Gabriel Pirtea (PNL) si Bogdan Ionel Rodeanu (USR); secretari – Lia Olguta Vasilescu (PSD) si Iulian Iancu (PSD), Cristian Buican (PNL), Dragos Zisopol (minoritati nationale); chestori – Marius Constantin Budai (PSD), Laurentiu Dan Leoreanu (PNL), Nicolae Banicioiu (Pro Europa), Seres Denes (UDMR).

Grupurile parlamentare ale Camerei Deputatilor si-au pastrat liderii din sesiunea anterioara: Alfred Simonis (PSD), Florin Roman (PNL), Catalin Drula (USR), Victor Ponta (Pro Europa), Benedek Zacharie (UDMR), Marius Pascan (PMP) si Varujan Pambuccian (minoritatile nationale).

Membrii Biroului permanent au fost alesi prin vot secret cu bile.

S-au inregistrat 213 voturi ‘pentru’, unul ‘impotriva’ si 2 abtineri.

Marcel Ciolacu a anuntat la congresul PSD ca partidul trebuie sa se „rupa de trecut”, de cei care „au crezut ca pot folosi PSD ca pe o cheie la usile Justitiei”.

”Au fost cazuri cand munca voastra a fost irosita de cei care au crezut ca pot folosi PSD ca pe o cheie la usile Justitiei. Trebuie sa ne rupem de acest trecut, ca justitia trebuie facuta in sala de judecata”, a spus Ciolacu la congresul PSD.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *