Reacția fostei iubite a lui Costin Mărculescu, după ce acesta a fost găsit mort în cadă. Femeia a făcut public un detaliu șocant

Distribuie prietenilor!

Fosta iubită a actorului Costin Mărculescu, care a fost găsit mort în locuința sa miercuri noapte, mărturisește că acesta avea des probleme de sănătate, scrie revista Viva. De Anamaria Nedelcoff, Joi, 11 iunie 2020, 09:34 Anunțul decesului lui Costin Mărculescu a fost făcut în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Tot când se afla în emisie, Dan Capatos a primit mesaj de la fosta iubită a lui Costin Mărculescu, aceasta precizând că artistul suferea de afecțiuni cardiace. Ea ar mai fi spus și că actorul apela destul de des la medicii de la Urgențe, pentru a i se acorda primul ajutor.

“El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a menționat Cristina, fosta iubită a artistului. Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în stare avansată de putrefacție, vecinii fiind alertați în special de lătratul câinelui său, Maxy, salvat de actor dintr-un șanț. Actorul urma să împlinească la finalul acestei luni 51 de ani.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *