Război total între Poliția Națională și Poliția Locală! „Niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre”

Distribuie prietenilor!

Poliţia naţională acuză poliţia locală că își depășește atribuțiile, ajungând să poartă ilegal obiecte vestimentare ce fac parte din uniforma Poliției Române.

Agentul Dan Georgescu menționează într-un articol postat pe Pagina de Facebook “Polițiștii au umor” că a depus o plângere penală în acest sens. Întrucât foarte mulți cetățeni s-au arătat deranjați de comportamentul polițiștilor locali, care și-au însușit atribuții precum oprirea șoferilor în trafic și sancționarea pentru diverse nereguli constatate de ei, Dan Georgescu îi invită pe cei care s-au lovit de astfel de probleme să depună mărturie.

Inițiativa sa i-a adus agentului “mulți dușmani”, după cum chiar el precizează, dar “trebuie să stopăm impostura”.

“Se pare că la minister se doarme, nu interesează pe nimeni că niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre sau că se recomandă ca fiind polițiști rutieri în trafic șoferilor. Mai rămâne să vedem vatmanii și controlorii îmbrăcați așa. Știu că cer mult, însă și eu am făcut și am riscat mult! Oricine e dispus să depună mărturie, mă poate contacta în privat sau pe această pagină! Nu ezitați să distribuiți! Mulțumesc!”, conchide el.

Redăm mai jos postarea integrală a polițistului Dan Georgescu

Probabil mulți dintre prietenii pe care îi am în lista de pe facebook au observat că în data de 11.10.2017 am fost la Inspectoratul General al Poliției Române. Nu am fost chemat să fiu ”certat” și nici felicitat. Am fost chemat să dau declarații cu privire la plângerea penală depusă acum 6 luni, privind portul #ilegal de uniforme de către polițiștii locali și inscripționarea ilegală a mașinilor de serviciu, gen ”POLIȚIA; POLIȚIA RUTIERĂ; POLIȚIA LOCALĂ RUTIERĂ”, etc. Nu mai revin cu detalii, știți deja conținutul plângerii penale.

Sursa: b1.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *