Răspunzi la 3 întrebări și afli totul despre tine! Testul tibetan care îți dezvăluie personalitatea

Distribuie prietenilor!

Daca vrei sa afli despre tine cateva informatii pe care poate nu ti-ai dat seama ca nu le stii inca sau daca vrei sa cunosti mai multe lucruri despre cineva nou, nu ezita sa incerci Testul Tibetan de personalitate!
Inainte de toate, trebuie sa te relaxezi si sa raspunzi fara sa stai prea mult pe ganduri sau sa analizezi ce urmeaza sa spui. Daca stii ca nu ai o memorie foarte buna, noteaza-ti raspunsurile, ca sa-ti fie mai usor sa intelegi explicatia finala. Gata? Incepem!

1 Imagineaza-ti ca ai urmatoarele cinci animale in fata ta. Ordoneaza-le dupa bunul plac.

Caine

Tigru

Oaie

Cal

Porc

2. Foloseste un adjectiv pentru a descrie urmatorii termeni:

Cainele este _________

Pisica este _________

Sobolanul este _________

Cafeaua este _________

Marea este _________

3. Gandeste-te la cinci persoane care sunt foarte importante pentru tine. Alege, din urmatoarea lista, o culoare care sa i se potriveasca fiecareia din ele.

Galben

Portocaliu

Rosu

Alb

Verde

INTERPRETARE

Prima intrebare simbolizeaza prioritatile tale din viata. Vaca reprezinta cariera, tigrul stima ta de sine, oaia dragostea, calul familia si porcul banii.

A doua intrebare iti arata cum iti percepi viata la nivel subconstient. Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie cainele se refera, de fapt, la personalitatea ta. Cuvantul de la pisica se refera la partenerul de viata. Adjectivul sobolanului reprezinta parerea pe care o ai despre dusmanii tai, iar cel referitor la cafea iti caracterizeaza viata sexuala. Cuvantul pe care l-ai ales pentru a descrie marea iti prezinta viata.

A treia intrebare iti arata ce fel de atitudine ai fata de persoanele la care te-ai gandit. Galben este pentru persoana care ti-a influentat viata. Portocaliul este pentru un prieten adevarat. Rosul simbolizeaza dragostea sincera pentru o persoana, albul puritatea din sufletul cuiva drag, iar verdele cel/cea pe care nu il/o vei uita niciodata.

Sursa: protv.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *