Radu Banciu despre „fuga” Elenei Udrea în Costa Rica: „Nu presa a fugit din România când era condamnată la 6 ani de închisoare în primă instanţă…”

Distribuie prietenilor!

Realizatorul TV Radu Banciu a venit cu o replică în emisiunea sa la acuzațiile Elenei Udrea la adresa jurnaliștilor care au spus despre aceasta că a fugit din România în Costa Rica pentru a scăpa de o eventuală sentință de închisoare.

Radu Banciu la B1 Tv și preluat de stiripesurse.ro: “Elena Udrea trimite săgeţi, sigur nu se poate abţine să nu facă presa din România laşă. Sigur, i-a acuzat pe jurnalişi, ceea ce nu e lipsit de temei, dar poate că ar fi putut să se abţină în situaţia ei că nu jurnaliştii din România, chiar dacă nepricepuţi, nu ei au fugit din ţară, nu presa a fugit din România când era condamnată la 6 ani de închisoare în primă instanţă.

Iertaţi-mă, dar o sarcină poate fi supravegheată şi la Bucureşti, mai ales dacă ai făcut atâtea precum pretinde Elena Udrea că a făcut. Dar ce e singura femeie care naşte? Capitala României, un oraş de peste 2 milioane de locuitori, nu a mai văzut niciodată o naştere din ’90? Toate femeiele pe care le cunoaştem au născut în România.

Cele care au avut noroc au născut în Bucureşti, restul la ţară, şi în cele mai multe cazuri nu s-a întâmplat nimic. Sigur că erori şi tragedii din astea se pot produce la naştere, dar asta se poate întâmpla oriunde în lume”, a comentat Radu Banciu, la B1 Tv.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *