PROFEŢIILE LUI NOSTRADAMUS DEPRE CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL

Distribuie prietenilor!

NOSTRADAMUS ŞI PUTERILE AXEI

Pactul tripartite a fost un eveniment important pe care Nostradamus l-a prezis. În catrenul următor îl menţionează pe Hister sau Hitler. El numeşte de asemenea continentul Africa, ceea ce ar putea însemna Mussolini, care avea legături cu Africa în timpul războiului sau împotriva Etiopiei. Când vorbeşte despre Asia, subînţelege bineînţeles Japonia: Într-un loc puţin îndepărtat de Venus / Cei doi mari din Asia şi Africa / Vor spune că sunt veniţi de la Rin şi Hister; / Ţipete şi vaiete la Malta şi pe coasta Ligură.

Cheia acestui catren este Venus, în realitate Veneţia, unde s-a stabilit legătura între Hitler şi Mussolini. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc nu departe de Veneţia, în defileul Brenner, unde au peceltuit pactul cu Japonia. Ultimul vers se referă la blocajul Maltei impus de italieni. Coasta Ligură cuprinde Genova, care a fost bombardată de avioanele aliaţilor şi de asemenea de obuze trase de pe vasele de război britanice cu baza la Gibraltar.

NOSTRADAMUS PREZISESE SVASTICA

Înţelegerea unor evenimente situate atât de departe în viitor este de-o ciudăţenie neliniştitoare. Nu putem decât să presupunem că într-un fel sau altul el a fost prezent pentru a vedea simbolul atât de profund şi dispreţuit de atâţia oameni: Marele pontif de partea partidului războinic / Care va suprima ţările scăldate de apele Dunării, / Crucea urmarită oricât ar costa, / Captivii, aurul, bijuteriile, mai mult de o sută de mii de rubine.

Primul vers ne vorbeşte de Papa Pius al XII-lea, care a fost criticat în timpul războiului pentru lipsa sa de energie faţă de nazişti şi Mussolini. “Crucea urmărită oricât ar costa” este o interpretare imprecisă, ar putea însemna şi crucea încârligată, svastica. Partidul nazist a luat naştere în Austria, ţara prin care trece Dunărea. Ultimul vers ne vorbeşte de milioanele de franci şi bijuterii personale luate de la victimile naziştilor.

RĂZBOIUL LUI HITLER

Acest catren descrie al doilea război mondial: Un căpitan al marii Germanii / Va veni să dea un ajutor viclean; rege al regilor, / Pentru a ajuta Ungaria, / Războiul său va provoca o mare vărsare de sânge.

Hitler a numit cel de-al treilea Reich Grossen Deutscheland, ceea ce înseamnă Marea Germanie. A invadat Polonia şi Ungaria sub pretext că le ajuta, argument subliniat de Nostradamus şi într-un alt catren. Numărul oamenilor ucişi în războiul provocat de Hitler a fost estimat la aproximativ 20 de milioane.

HITLER ŞI PAPA

Nostrdamus a văzut cu precizie problema care se punea în Italia în catrenul următor: Libertatea nu va fi aflată, va fi / Înstrăinată de un om negru, mândru, grosolan şi nedrept, / Când problema papei e dezbătută de Hister, / Republica Veneţiei va fi torturată.

Ceea ce se apropie incredibil de evenimentele reale. În anii 1934-1938. Mussolini a pus la cale intrigi pentru a ajunge la un acord cu Hitler. S-au întâlnit la Veneţia când Mussolini era director. “Negrul” la care se referă Nostrdamus erau fără îndoială fasciştii sau cămăşile negre. Papa a semnat un Concordat între Mussolini şi Vatican în 1928. Cum o spune Nostrdamus, “Republica Veneţiei va fi torturată”. Veneţia înseamnă Italia, care a fost torturată de nenerociri şi război, exact aşa cum prezisese profetul.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *