Primarul din România şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare.

Distribuie prietenilor!

Primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, filmând întregul moment umilitor pentru adolescentă.

O filmare realizată de primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a intrat în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa, imaginile surprinse fiind greu de imaginat pentru secolul în care trăim. În videoclip, Ogâgău îşi ceartă fata, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, spunându-i să repete diferite fraze.

„Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” sunt lucrurile pe care Ogâgău vrea ca fiica sa să le rostească în timp ce este filmată.

„Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, mai bine câte-o lecţie dinasta” Primarul din Sîngeorz-Băi susţine că videoclipul surprinde o problemă de familie şi că este dreptul său să îşi disciplineze copiii în ce fel doreşte. Contactat de Ştiri de Bistriţa, el a declarat:

„Eu îţi spun cum îi, tu îţi extragi de aici ce vrei şi cum vrei, că m-am săturat… Am fost astă iarnă la schii cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieşită din duş, dezbrăcată şi cu părul ud, şi am pus-o la colţ, la perete, şi am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut şi nu ştiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare îşi apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o.

Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari şi de şmecheri, mai bine câte-o lecţie dinasta”. Ogâgău a continuat să reacţioneze şi pe pagina sa de Facebook, acuzându-i pe cei de la PSD că folosesc videoclipul pentru a face campanie electorală. „Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează.

Însă de aici şi până la a folosi tocmai în campanie electorală fimuleţe personale, private, denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei. Să m-apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele?! Cu ce v-a greşit ea?” este doar o parte din mesajul postat de primar pe reţeaua de socializare. ”Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, a adăugat Ogâgău.

COMUNICAT OFICIAL!

COMUNICAT OFICIAL referitor la prejudiciul de imagine adus fetiței mele Traiana de către PSD în plină campanie electorală!Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii!Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!

Publicată de Traian Ogâgău – Primar Sîngeorz-Băi pe Miercuri, 16 septembrie 2020

PS : În fluxul de presă a apărut un nou caz de “educație” de tip părinte “Știu eu ce fac! Este copilul meu, nu vă băgați!” Nu îl numesc, este doar unul din nenumăratele cazuri de acest tip și unul din puținele care a ajuns și în spațiul public.
Dincolo de o situație care ridică pentru două zile un val de indignare în opinia publică, problema de sistem rămâne: nu ar trebui să ne gândim la cursuri naționale de parenting?
Dacă încă credeți că un astfel de demers nu este necesar…putem merge pe logica oferită de Daniels (2007): „Imaginaţi-vă că un medic ar spune: Mi-am elaborat propriul stil de a opera. Am să vă operez pe creier puţin diferit de cum ar face-o alţi chirurgi. Nu trebuie să vă îngrijoraţi. M-am obişnuit cu stilul meu de a opera am înregistrat şi câteva succese”. Ați respinge un astfel de medic, nu este așa?
Ca să faci un lucru bine trebuie să înveți (temenic)!
Da, știu, nici părinții și/sau bunicii nu au făcut cursuri de parenting…dar timpurile se schimbă, copiii sunt altfel, societatea este altfel, lumea este altfel…
Cred că a venit timpul să ne gândim cu seriozitate la o ȘCOALĂ NAȚIONALĂ A PĂRINȚILOR! Este atât de greu?

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *