Home / Retete / Prăjitură cu caise, o prajiturică de sezon pufoasă, pufoasă care merită încercată!

Prăjitură cu caise, o prajiturică de sezon pufoasă, pufoasă care merită încercată!

Ingredientele sunt adaptate ptr tava mare de aragaz: 6 oua;8 linguri ulei; 6 linguri iaurt; 1 cana zahar; 300 gr; faina; 1 plic praf de copt; caise ( un bol plin)- taiate in sferturi

Publicitate:

Mod de preparare

Mixam initial ouale cu zaharul, aadaugam dupa gust si ceva zahar vanilat ( optional) , apoi adaugam uleiul in fir subtire- ca la maioneza, si in momentul in care am incorporat tot uleiul adaugam si iaurtul.

La fianl amestecam faina ( cernuta ) si praful de copt!

Publicitate:

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aluatul, apoi adaugam si caisele peste , in mod uniform!

Dam totul la cuptor cca 35-40 min , la foc mediu.

Cand este rumenita facem testul cu scobitoarea- daca aceasta iese curata din blat, inseamna ca prajitura cu caise este gata!

Sursa: m.bucataras.ro

Publicitate:
Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close