Prăjitură cu caise, o prajiturică de sezon pufoasă, pufoasă care merită încercată!

Distribuie prietenilor!

Ingredientele sunt adaptate ptr tava mare de aragaz: 6 oua;8 linguri ulei; 6 linguri iaurt; 1 cana zahar; 300 gr; faina; 1 plic praf de copt; caise ( un bol plin)- taiate in sferturi

Mod de preparare

Mixam initial ouale cu zaharul, aadaugam dupa gust si ceva zahar vanilat ( optional) , apoi adaugam uleiul in fir subtire- ca la maioneza, si in momentul in care am incorporat tot uleiul adaugam si iaurtul.

La fianl amestecam faina ( cernuta ) si praful de copt!

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aluatul, apoi adaugam si caisele peste , in mod uniform!

Dam totul la cuptor cca 35-40 min , la foc mediu.

Cand este rumenita facem testul cu scobitoarea- daca aceasta iese curata din blat, inseamna ca prajitura cu caise este gata!

Sursa: m.bucataras.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *