Prăjitură cremoasă cu ciocolată

Distribuie prietenilor!

În zilele friguroase, simțit mai mult decât oricând nevoia de a mânca ceva dulce. Așa vei avea un motiv în plus să prepari această prăjitură cremoasă cu ciocolată.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cremoasă

Pentru blat: 300 g biscuiți digestivi; 4 linguri cacao; 1 lingură zahăr; 5 linguri unt

Pentru cremă: 450 g cremă de brânză simplă; 100 g zahăr; 3-4 linguri cacao; 150 g iaurt grecesc; 2 ouă; 150 g ciocolată neagră; 1 lingură cacao

Zdrobești biscuiții și-i amesteci cu untul topit și cacaua. Așezi blatul într-o tavă tapetată și-l dai la cuptor 8-10 minute.

Pentru cremă, mixezi brânza cu zahărul până când obții o consistență cremoasă. Încorporezi cacaua, iaurtul și 100 g de ciocolată topită, apoi ouăle, unul câte unul. Torni compoziția peste blat și o dai din nou la cuptor 60-70 de minute.

Stingi focul și lași prăjitura la cuptor alte 30 de minute. Topești restul de ciocolată și decorezi prăjitura după imaginație.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *