Home / Retete / Prăjitură cremoasă cu ciocolată

Prăjitură cremoasă cu ciocolată

În zilele friguroase, simțit mai mult decât oricând nevoia de a mânca ceva dulce. Așa vei avea un motiv în plus să prepari această prăjitură cremoasă cu ciocolată.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cremoasă

Pentru blat: 300 g biscuiți digestivi; 4 linguri cacao; 1 lingură zahăr; 5 linguri unt

Pentru cremă: 450 g cremă de brânză simplă; 100 g zahăr; 3-4 linguri cacao; 150 g iaurt grecesc; 2 ouă; 150 g ciocolată neagră; 1 lingură cacao

Zdrobești biscuiții și-i amesteci cu untul topit și cacaua. Așezi blatul într-o tavă tapetată și-l dai la cuptor 8-10 minute.

Pentru cremă, mixezi brânza cu zahărul până când obții o consistență cremoasă. Încorporezi cacaua, iaurtul și 100 g de ciocolată topită, apoi ouăle, unul câte unul. Torni compoziția peste blat și o dai din nou la cuptor 60-70 de minute.

Stingi focul și lași prăjitura la cuptor alte 30 de minute. Topești restul de ciocolată și decorezi prăjitura după imaginație.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close