Politistul pedofil refuză expertiza psihiatrică. „Sunt bolnav de diabet, nu la cap”

Distribuie prietenilor!

Agentul pedofil Eugen Stan refuză expertiza psihiatrică. „Sunt bolnav de diabet, nu la cap!”, le-ar fi spus Eugen Stan anchetatorilor.

În Poliţia Română s-ar putea afla şi alţi indivizi cu deviaţii ca ale agentului Eugen Stan. Ministrul de Interne Carmen Dan a admis astăzi că testările psihologice care ar trebui să-i descopere pe cei cu probleme nu au licenţă. Poliţiştii spun acum că este foarte simplu ca cineva să păcălească examinările tip grilă şi să-şi ascundă mintea bolnavă.

“Îi iubesc pe cei mici”, le-a mărturisit colegilor. Pedofilul Eugen Stan este şi el tată de fată.

Şi rudele celor doi copii agresaţi, dar şi anchetatorii, au aflat cu stupoare că pedofilul din Drumul Taberei este poliţist! Eugen Stan, în vârstă de 46 de ani, a fost recunoscut de colegii de la Brigada Rutieră, unde lucrează din 2010. Chiar unul dintre superiorii lui l-a dus dimineaţă la audieri, potrivit a1.ro

Percheziții acasă la pedofilul din Drumul Taberei! Ce au găsit anchetatorii în locuința acestuia

În faţa colegilor care îl cercetează pentru pedofilie a făcut declaraţii uluitoare. A recunoscut că i-a agresat vineri dimineaţă pe cei doi fraţi, dar şi că în 2015, alte două copile i-au fost victime. Pentru că, a spus el, îi plac copiii de mulţi ani.

Dezvăluirea momentului despre pedofilul din Drumul Taberei! Administratorul blocului în care au fost agresați copiii a mărturisit un detaliu total neașteptat!

Actuala parteneră de viaţă a pedofilului din Drumul Taberei fuge de camerele de filmat. Fosta soţie, cu care a fost căsătorit 21 de ani, a cerut divorţul la finalul anului 2015. Împreună au o fată, iar unii dintre apropiaţi spun, sub protecţia anonimatului, că cele două ar fi fost constant terorizate de poliţist.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *