Polițistul agresat de Cristian Boureanu cere daune uriașe! Ce sumă se așteaptă să primească de la fostul politician

Distribuie prietenilor!

Dorin Iamandi, unul dintre politistii agresati de Cristian Boureanu, a anuntat ca se constituie parte civila si cere daune uriase in dosarul in care fostul deputat este judecat pentru ultraj.

Dorin Iamandi vrea sa primeasca de la Cristian Boureanu suma de 50.000 de euro.

Cererea de constituire de parte civila a fost facuta la Judecatoria Sectorului 1, unde a avut loc un nou termen in procesul in care Boureanu este judecat pentru ultraj. Tot joi, a fost audiat in instanta si celalalt politist implicat in conflictul din iunie 2017, Andrei Ovidiu. Andrei Ovidiu a declarat in sala de judecata ca, pe 9 iunie 2017, se afla in patrulare in zona de nord a Capitalei si la un moment dat a oprit un autoturism in apropiere de Ambasada Chinei.

‘Dupa oprire, a fost legitimat conducatorul auto. Le-a prezentat si am solicitat si actele masinii. Atunci am observat cine se afla pe locul din dreapta. Expresia dansului a fost sa il lasam in pace pe sofer ca nu a baut si este in regula. Am observat ca era sub influenta alcoolului si nu am vrut sa am o discutie cu dansul. Am restituit actele si am lasat masina sa continue deplasarea. In momentul in care autoturismul s-a pus in miscare, inculpatul a claxonat indelungat, a scos capul pe geam si mi-a adresat injurii. A ramas cu mana pe geam si mi-a aratat semne obscene. Avand in vedere atitudinea inculpatului, atat eu, cat si colegul Dorin Iamandi am hotarat sa pornim in urmarirea autoturismului in care se afla inculpatul, pentru a-l sanctiona contraventional. Soferul autoturismului s-a conformat solicitarii noastre de a opri. Initial a deschis geamul. Nu mai pot preciza exact cum s-a petrecut. Inculpatul mi-a transmis ca nu are niciun document la el, deoarece este cetatean american si se afla pe scaunul din dreapta si ca, prin urmare, nu avea de ce sa ne prezinte un document, in viziunea dumnealui’, a declarat politistul, potrivit wowbiz.ro.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *