Polițiști spanioli, acuzați ca au plantat dovezi împotriva unor români

Distribuie prietenilor!

Patru polițiști spanioli sunt acuzați că au falsificat probe pentru a rezolva mai multe cazuri. Ei au plantat dovezi împotriva unor români, care aveau antecedente penale, relatează El Mundo.

Dovezile înregistrate în mai multe cazuri s-au dovedit a fi prea bune ca să adevărate. Toate probele erau plantate de patru polițiști spanioli din Carabanchel, o suburbie a capitalei spaniole. Aceștia au luat amprentele din baza de date ale unor persoane cu antecendete penale.

Printre acesea se numără și trei români. Astfel, într-un caz, polițiștii au pus amprentele unui român pe o cutie în dormitorul unei case sparte. Au procedat ulterior la fel, într-un alt caz similar. Totodată, ei au mai plantat și amprentele unui alt român într-o mașină furată.

Cei patru polițiști spanioli urmează să fie judecați pentru faptele lor. Procurorii cer ca doi dintre ei să fie condamnați la câte zece ani de închisoare, în timp ce ceilalți doi la patru ani de închisoare. Un alt polițist a fost arestat în acest caz, însă a fost eliberat între timp.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *