Podul lui Moise, construcția incredibilă care pare a fi invizibilă! FOTO

Distribuie prietenilor!

In Olanda un grup de arhitecti au contruit un pod special care sa se integreze perfect in peisaj. Da poate suna mult prea pompos, dar aceasta este ideea de la care s-a pornit acest concept care in cele din urma a devenit realitate.

Imediat dupa terminarea lucrurilie “Podul lui Moise” a devenit o reala atractie turistica in Halsteren. Arhitectii au contruit un pod care este la nivelul solului, de aici si numele podului. Este ca si cum tu traversesi o apa prin ea, dar nu te vei uda. Constructia este din lemn si a fost premiata ceea ce a starnit admiratia turistilor, dar si celor care lucreaza in acelasi domeniu.

“Constructia este in intregime din lemn si este hidroizolata cu folie. Podul este ca un sant in sat si este facut ca sa se amestece in contururile peisajului”, a declarat purtatorul de cuvant a firmei de arhitectura care a conceput acest pot.

Podul este realizat dintr-un lemn impermeabil si nu exista risul sa fie inundat in cazul unor ploi abundente, pentru ca in canal exista scurgeri special prevazute in acest scop.

Oamenii care trec peste acest pod par sa mearga prin apa, deoarece numai capetele lor sunt vizibile la suprafata.

Sursa: stirilekanald.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *