Home / Retete / Plăcintă cu brânză extrem de moale și delicioasă

Plăcintă cu brânză extrem de moale și delicioasă

Ingrediente pentru aluat: 500 g de faina de grau; 250 ml de lapte; 100 g de unt; 2 linguri de zahar; 30 g de drojdie; sare – o priza

Publicitate:

Pentru umplutura: 500 g de branza de vaci; 4 linguri de zahar; 1 ou

Mod de preparare: Aluat: Incalzim laptele si in el dizolvam drojdia, zaharul. Lasam sa stea timp de 20 minute. Dupa care cerneti faina si adaugati-o la compozitia de lapte, untul moale si sarea. Framantati aluatul. Impartiti aluatul in 2 parti si intindeti aluatul in foi cu grosimea de 1-2 cm.

Publicitate:

Umplutura: Se freaca branza cu zaharul si cu ou. Puneti umplutura pe mijloc, pe margini faceti taieturi pentru a putea impleti aluatul, se face impletitura deasupra umpluturei marginile lipiti-le bine. Se acopera si se lasa timp de 15-20 minute sa creasca. Se pun pe platou si se ung cu galbenus de ou, se presoara cu zahar – la dorinta. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se fac rumene frumoase.

Sursa: culinarbzi.ro

 

Publicitate:
Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close