PATE DIN OUĂ, UN MIC DEJUN DELICIOS, SĂNĂTOS ȘI SIMPLU DE PREGĂTIT

Distribuie prietenilor!

Pateul de ouă este o idee excelentă pentru un mic dejun versatil, întrucât poate fi servit atât ca umplutură pentru clătite sau coșulețe, cât și simplu ,uns pe pâine. Este un deliciu absolut, cu minim de efort!

Ingrediente: 3 ouă, 1 ceapă, 2 căței de usturoi, 3 linguri de nuci mărunțite, ulei de măsline, sare după gust

Mod de preparare

Puneți ouăle într-o cratiță cu apă rece. Aduceți la punctul de fierbere și mai fierbeți-le încă 10 minute.

Tocați mărunt ceapa și căliți-o în ulei de măsline până se înmoaie. Mai lăsați-o la călit încă 5-7 minute, la foc mic. Spre final, adăugați usturoiul pisat.

Turnați apă rece peste ouăle fierte, ca să se răcească mai rapid. Curățați-le și tăiați-le cuburi mari.

Mărunțiți cu ajutorul blender-ului ouăle și ceapa. Apoi adăugați nucile uleiul de măsline în care ați prăjit ceapa.

Mărunțiți ingredientele până obțineți o pastă omogenă.

Adăugați sare după gust.

Sursa

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *