Home / Retete / PASTE LA CUPTOR CU ȘUNCĂ

PASTE LA CUPTOR CU ȘUNCĂ

Ingrediente: 200 g paste; 100 ml smântână de gătit; 250 g șuncă; un ou; 50 g cașcaval ras; sare; piper; pătrunjel, pentru servit.

Publicitate:

Mod de preparare

Publicitate:

Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Între timp, șunca se taie cuburi, iar oul se bate și se amestecă bine cu smântâna. Se scurg pastele și se amesteca cu ½ din cantitatea de cașcaval, apoi se pun în tava de copt. Se adaugă șunca, smântâna și piperul, se amestecă și se dă la cuptor pentru 15 minute. Se servește cu restul de cașcaval ras și pătrunjel.

Publicitate:
Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close