PASTE CU SOS DE ROȘII – Cu Ochii pe Tine
Home / Retete / PASTE CU SOS DE ROȘII

PASTE CU SOS DE ROȘII

Ingrediente: 250 g paste; o ceapă; 2 roșii în bulion; 2 linguri pastă de rosii; 3-4 fire pătrunjel;2 linguri ulei; sare; piper.

Preparare

Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Între timp, ceapa se curăță, se taie și se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă roșiile și pasta de roșii desfăcută cu apă. Se lasă la fiert 10 minute, se adaugă pastele fierte și bine scurse și se mai lasă pe foc câteva minute. Se servește cu pătrunjel.


Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close