Părintele Arsenie Boca, mărturii cutremurătoare: “Vor fi boli necunoscute și fără leac”; “România va fi înconjurată de flăcări!”

Distribuie prietenilor!

Părintele Arsenie Boca a rămas în istorie datorită sfaturilor sale pline de spiritualitate dar și a previziunilor pe care acesta le-a făcut despre țara noastră.

Evenimente nefericite se petrec în ultimii ani iîn Romania, dincolo de cele obișnuite. Tragedia de la Colectiv a schimbat complet fața acestei țări, iar la incidentul care a îndoliat o țară întreagă se adaugă și alte probleme sociale ce amenintță granițele țării: amenințările Rusiei sunt tot mai directe, fluxul de refugiați crește, iar tot mai multe avioane se prăbușesc în ultima vreme. Care este cel mai mare pericol la adresa siguranței naționale a României?

Sfântul Ardealului a susținut acum mai bine de 25 de ani că România se va confrunta cu un seism puternic, iar Bucureștiul va fi ras de pe suprafața pământului.

“O să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri. Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce.

Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”, a mărturisit Arsenie Boca cu putin timp înainte să moară.

“Pe București s-a ouat de două ori (n.r.: referindu-se la bombardamentele din cele două războaie mondiale), iar când se va oua a treia oara, Bucureștiul va fi șters de pe suprafața pământului, deoarece acolo fofortesc păcatele.

Într-o parte de lume vor fi războaie, în alta parte cutremure, în alta înecări, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute și fără leac”, se arată în mărturia cutremurătoare a lui Arsenie Boca despre viitorul României și al planetei.

Trupul lui Arsenie Boca ar putea fi mutat în Catedrala Mântuirii Neamului, scrie presa centrală. Nu toată lumea crede același lucru.

Profesorul și preotul Constantin Necula din Sibiu susține că nu are nicio informație în acest sens și nu crede că se va întâmpla asta, trupul părintelui rămânând în continuare la Mănăstirea Prislop.

Mai multe detalii aici

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *