PAELLA DE PUI – O REȚETĂ MEDITERANEEANĂ POTRIVITĂ PENTRU MESELE DE PRÂNZ ÎN FAMILIE SAU CU PRIETENII

Distribuie prietenilor!

Ingrediente: 4 felii de piept de pui; o conservă mică mazăre; 200 g orez cu bob lung; un ardei gras roșu; un morcov; un fir praz; un pic spfran; 5-6 linguri ulei; sare; piper.

Mod de preparare:

Carnea tăiată cuburi se pune în ulei încins să se călească, pană ce devine albă, apoi prazul și morcovul curățate, spălate și tăiate.

Se pune ardeiul roșu curățat și tăiat cuburi și, când încep să se înmoaie, se adaugă orezul și sofranul. Se amestecă, se acoperă cu apă, se potrivește de sare și piper și se lasă 30 de minute la fiert. Cu cinci minute înainte de a fi gata, se pune mazărea trecută sub un jet de apă rece.

 

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *