Omul de încredere al premierului Dăncilă, judecat pentru luare de mită, cere voie judecătorilor să poată pleca într-o vizită oficială!

Distribuie prietenilor!

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a scapat de controlul judiciar, in urma deciziei magistratilor Tribunalului Dolj, in dosarul in care acesta este judecat pentru infractiuni de coruptie, respectiv doua infractiuni de luare de mita si una de trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Decizia pe care magistratii doljeni au luat-o miercuri nu este definitiva si poate fi contestata de procurorii DNA, in 48 de ore. In fata instantei, Valcov a solicitat revocarea masurii preventive aratand ca trebuie sa plece intr-o deplasare alaturi de premierul Viorica Dancila.

Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Dolj pe 20 iulie 2017, dupa ce, judecatorii de la Curtea de Apel Craiova au admis cererea lui Bogdan Darius Valcov, fost ministru al Finantelor si senator de Olt, de stramutare a procesului in care este judecat pentru luare de mita si trafic de influenta la Tribunalul Olt.

Dosarul se bazeaza pe denuntul unui om de afaceri care a derulat contracte cu Primaria Slatina. Potrivit procurorilor anticoruptie, in perioada noiembrie-decembrie 2012, pe cand Valcov era primar al municipiului Slatina, acesta i-a pretins omului de afaceri un procentaj de aproximativ 10-15% din sumele incasate de societatea sa de la municipalitate, in baza unui contract semnat anterior.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *