Oana Roman a făcut declarații dure despre înmormântarea Ionelei Prodan: „M-a întristat faptul că prea puțini colegi…”

Distribuie prietenilor!

Oana Roman a explicat că Anamaria a avut grijă ca niciun detaliu să nu fie pus la punct, iar ea a apreciat că în momentul în care sicriul a fost dus în capelă era acoperit cu un steag al României.
„M-a întristat faptul că prea puțini colegi de-ai Ionelei Prodan, artiști, au fost alături de ea. Chiar și preotul a spus la un moment dat că s-ar fi așteptat să fie mai multă lume la înmormântare. I-am spus Anei că acum e adrenalina, e normal, dar cel mai greu va fi peste câteva zile când vor realiza realmente că ea nu mai e, că nu mai au cum să-i dea telefon, că nu le mai răspunde la telefon, că sună la ușă și ea nu mai este acolo. Pe măsură ce timpul trece, la început, e din ce în ce mai greu„, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Deși Oana a vorbit despre această tragedie, ea are și motive de bucurie, deoarece mama ei împlinește astăzi 78 de ani, iar pe această cale, ea i-a transmis un mesaj foarte emoționant:

“Îi urez La Mulți Ani mamei mele. împlinește 78 de ani. E la fel de tânără și frumoasă pentru mine, ca și când ar avea 40 sau 50 de ani…”

Citeste continuarea pe click.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *