O nouă gafă marca Viorica Dăncilă! A pus „în funcție” o stație de pompare

Distribuie prietenilor!

Premierul Viorica Dăncilă s-a exprimat din nou greșit. Ea a declarat că a „pun în funcție” – și nu în funcțiune – stația de pompare a apei în Vrancea.
Ea a fost aspru criticată de români în mediul online. Unii au spus chiar că s-au și plictisit de atâtea gafe, dar cei mai mulți consideră că exprimarea defectuasă a premierului denotă incompetență.

Sistemul inaugurat în Vrancea va permite irigarea culturilor cu apă din canalul Siret-Bărăgan. Dăncilă nu a ratat ocazia de a vorbi din nou despre programul de guvernare.

„O investiție foarte importantă. Putem vorbi de agricultură ca de un domeniu strategic pentru România și cred că acest moment este foarte important, un moment istoric, pentru că după 1989 încoace nici un guvern nu s-a gândit să introducă irigațiile pe canalul Siret-Bărăgan. Vreau să îl felicit pe dl ministru al Agriculturii și pentru această inițiativă și pentru faptul că, conform programului de guvernare, încearcă să asigure irigații pe o suprafață cât mai mare. Vorbim acum de 1,2 milioane de hectare, până în 2020 vom ajunge la 2 milioane de hectare, așa cum am promis și vrem să ne ținem de cuvânt. Deci 1,2 milioane de hectare acum, până în 2020, 2 milioane de hectare. Așa cum am promis în programul de guvernare, vrem ca acest lucru să devină realitate”, a spus primul ministru.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *