O fetiță a leșinat pe stradă în drum spre casă după ce a fost dată cu capul de tablă de învăţătoare: “Ce rău ţi-a făcut copilul meu?”

Distribuie prietenilor!

Mama unei fetiţe de 9 ani, elevă a liceului ‘Marin Preda’ din Turnu Măgurele, a postat pe Facebook mai multe imagini după ce fetiţa sa ar fi fost dată cu capul de tablă de învăţătoare şi apoi a leşinat pe stradă în drum spre casă.

Femeia a povestit într-o postare pe Facebook că fiica ei, Daria, elevă în clasa a III-a la liceul ‘Marin Preda’ din Turnu Măgurele, a fost bătută de învăţătoare şi chiar dată cu capul de tablă.

Şocant a fost şi faptul că după episodul violent, fetiţa a plecat spre casă, iar pe drum a leşinat, iar oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, informeaza observator.tv

O ambulanţă a preluat-o pe copilă şi a dus-o la spital, acolo unde a ajuns şi mama acesteia care a fost anunţată de medici.

“Astazi , Daria copilul meu a fost batuta intr un mod grosolan de catre dna invatatoare cu palmele si data cu capul de tabla !!!A cazut pe srada si a luat o ambulanta , a venit politia ! Ce ai avut doamna invatatoare cu copilul meu ! Ce rau ti a facut ?”, a fost postarea femeii de pe Facebook.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *