Exclusiv

O femeie este împinsă în fața metroului de un bărbat necunoscut. Cazul seamănă cu crima de la metroul din București, dar din fericire în acest caz victima a supraviețuit | VIDEO

Femeie împinsă în fața metroului la Sao Paolo, de un bărbat necunoscut. Cazul seamănă cu crima de la metroul din București, dar din fericire în acest caz victima a supraviețuit miraculos.

Camerele de supraveghere de la metroul din Sao Paolo au surprins momentul în care o femeie a fost împinsă în fața unui tren care ajungea în stație.

În mod uimitor, victima, care a cerut ca identitatea sa să rămână privată, a supraviețuit și s-a ales doar cu brațul rupt în urma incidentului.

Atacul s-a produs, marți seara, în stația Conception din nordul orașului Sao Paolo. Atacatorul, un bărbat îmbrăcat în alb, pare să aștepte trenul să intre, apoi își împinge victima pe linia de metrou.

https://youtu.be/yEkGqR8kpcs

Pe măsură ce femeia cade de pe platformă, atacatorul se apropie de margine pentru a vedea ce se întâmplă, dar apoi se întoarce repede și încearcă să fugă, dar este oprit de alte persoane aflate în stație.

Potrivit detectivilor, suspectul care se presupune că suferă de probleme psihice, ar fi împins pe oricine îi venea în cale și că atacul nu a vizat-o în mod special pe femeia care i-a căzut victimă.

Un purtător de cuvânt al metroului din Sao Paulo a spus: „Femeia a supraviețuit deoarece a căzut într-un spațiu care separa șinele și nu a atins niciuna dintre acestea. Ea a căzut în fața trenului și nu a fost lovită. Imediat ce s-a produs accidentul, am oprit curentul electric pentru a evita ca victima să fie electrocutată. A fost salvată și trimisă la spitalul Dr Arthur Ribeiro Saboya, unde a fost ținută pentru observație. Ea este încă în stare de șoc. Atacantul a fost arestat și reținut pentru interogatoriu la Stația de Poliție Metropolitană (Delpom)”.

Cazul de la Sao Paolo seamănă cu crima de la Dristor când o femeie cu probleme psihice a împins o tânără în fața metroului, iar victima a murit pe loc fiind lovită în plin de tren.

Sursa: libertatea.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *