O femeie din Caras-Severin s-a ales cu dosar penal, dupa ce a gasit la gunoi o haina. Motivul pentru care s-a ales acum cu dosar penal

Distribuie prietenilor!

O femeie din Caras-Severin s-a ales cu dosar penal, dupa ce a gasit la gunoi o haina. Nu e ceva iesit din comun sa gasesti obiecte vestimentare aruncate la ghena. Doar ca haina peste care a dat femeia avea ascunsi in interios nu mai putin de 9.000 de euro.

Totul s-a intamplat dupa ce o femeie din orasul Bocsa, din judetul Caras-Severin, a aruncat la gunoi, din greseala, o haina a iubitului ei, care ascunsese in ea o suma mare de bani, 9.000 de euro. Haina a fost descoperita din intamplare de o alta femeie, care selecta deseurile.
Femeia nu s-a atins nici macar de un euro. A pastrat banii, gandindu-se ca dupa ce va trece mai mult timp, ii va putea folosi. Doar ca s-a trezit pe cap cu oamenii legii, pentru ca pagubitul depusese plangere relateaza bzi.ro.

„Norocoasa” a recunoscu ca cei 9.000 de euro erau la ea. I-a dat pe toti inapoi, dar chiar si asa, femeia s-a ales cu dosar penal pentru insusirea de bunuri gasite si nepredarea autoritatilor.

In Romania, aceasta infractiune se pedepseste cu inchisoare de la una la trei luni, sau cu amenda.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *