O femeie bătută de soartă a mers la preot să se spovedească. S-a așezat în genunchi și a spus tot ce avea pe suflet. Preotul a dat-o afară din biserică imediat!

Distribuie prietenilor!

O femeie văduvă dintr-un oraș rusesc a mers în Postul Paștelui să se spovedească la biserica din oraș. Bărbatul ei se sinucisese, iar cei doi copii muriseră și ei în condiții suspecte, potrivit landia.ro

Apariţia femeii l-a surprins pe preot, mai ales că femeia, în urmă nenorocirilor care se petrecuse în viaţă ei, evitase să mai vină la biserica.

“A venit după slujba, când biserica începuse să golească şi mi-a spus că trebuie să se spovedească. Că are mare necaz pe suflet şi că are nevoie să fie iertată”, a povestit preotul pentru un post de televiziune local, potrivit vocea.biz.

Acesta a decis să nu o spovedească şi să o dea afară din Casa Domnului pentru că a gândit că aceasta ar fi piază rea.

Femeia era cunoscută de o comunitate întreagă și toți încercau să o ajute din puținul lor. La doar doi ani după ce își pierduse soțul, cei doi copii pe care îi avea, o fată și un băiețel de 6 și 8 ani, au fost găsiți pe fundul lacului unui parc din oraș. Femeii nu i-a venit să creadă cum soarta i-a luat cele mai dragi ființe din viața ei, așa că s-a distanțat complet de cele religioase. Autoritatile au tras concluzia că micuții au căzut în apă, în timp ce se întorceau de la școală si au mers pe scurtătura din parc. Neștiind să înoate, iar parcul fiind unul mărginaș, cei doi copii nu au reușit să se mai salveze.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *