O femeie a fost la un pas să ucidă un om în plină stradă! Asasina eliberată ca urmare a legii recursului compensatoriu i-a înfipt cuțitul în spate

Distribuie prietenilor!

Tentativă de crimă în Capitală! Asasina i-a înfipt cuțitul în spate ”adversarului” și doar o minune a făcut ca omul să nu moară. Polițiștii de la ”Omoruri” și procurorii Parchetului București au reținut-o acum pe femeia care a fost la un pas să ucidă un om în plină stradă.

Agresoarea a ieşit din penitenciar la termen, pe 19 octombrie 2017, după executarea unei pedepse de 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor deosebit de grav. Liberarea a avut loc ca urmare a deducerii din pedeapsă a unui număr de 360 de zile, prin aplicarea Legii 169/2017 privind recursul compensatoriu.

Asasina i-a înfipt cuțitul în spate

Ea l-a revăzut pe bărbatul cu care avusese, cu ani în urmă, un conflict, și a sărit să-și facă singură dreptate. Femeia l-a urmărit zeci de metri din spate, iar, la un moment dat, a scos cuțitul și i l-a înfipt în spate. Cei doi sunt cunoscuți ca fiind oameni ai străzii, care traiesc din mila celor care le mai întind câte o bucată de pâine sau un bănuț.

Victima a ajuns cu arma în spate la spital

După atac, omul, care nu se mai putea ridica de jos, a ajuns la spital cu tot cu arma ce-i străunsese trupul firav. Medicii au reușit, după o serie de operații să extragă cuțitul și să-i salveze viața omului atacat mișelește.

Imaginile teribile au fost surprinse și de camerele de supraveghere, însă operațiunea de identificare a asasinei a durat mai mult pentru că se acoperise cu tot felul de haine pentru a se încălzi.

Cuprinsă de remușcări și la gândul că ar putea petrece iarna pe străzi, ea s-a predat ofițerilor de la ”Omoruri”. Acum, ea va fi cercetată de magistrați pentru o nouă tentativă de omor și ar putea petrece, după decizia judecătorilor, ani buni în spatele gratiilor.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *