Nu se moare din covid SE MOARE CU COVID : SPUN MEDICI CARE FAC AUTOPSII

Distribuie prietenilor!

În formele severe de Covid-19, nu ucide coronavirusul, ci răspunsul sistemului imunitar. Nu este nevoie de un sistem imunitar puternic, ci de unul echilibrat, au explicat mai mulţi medici spanioli, citaţi de Euronews.

Pandemia de Covid-19 pune oamenii de ştiinţă în faţa unei mari provocări. Virusul se răspândeşte atât de rapid, încât medicii de pe teren sunt prea ocupaţi să salveze vieţi ca să mai ducă până la capăt studii ştiinţifice de amploare, scrie Euronews. Sunt deja sute de rapoarte de observaţie ştiinţifică, ale echipelor de medici din diferite colţuri ale lumii lovite de epidemie, iar această avalanşă de informaţii poate duce la confuzie.

Jurnaliştii de la Euronews au strâns câteva date confirmate despre Covid-19

– Jumătate dintre cei infectaţi nu dezvoltă simptome, dar sunt un vector de transmitere a bolii
– Cei mai mulţi pacienţi au simptome moderate
– La pacienţii cu forme severe, nu virusul ucide, ci o reacţie necontrolată a sistemului imunitar, o furtună de citokine care poate afecta mai multe organe vitale
– Nu se ştie de ce unii pacienţi, indiferent de vârstă, au simptome severe
– Virusul poate ataca sistemul nervos. În anumite cazuri, insuficienţa respiratorie este legată de insuficienţa neurologică, nu de pneumonie
– Nu se ştie când încetează să fie contagioşi pacienţii vindecaţi
– Nu se ştie cât durează imunitatea după ce ai fost infectat.
– Lucrurile care s-au schimbat, de la izbucnirea pandemiei şi până acum, au determinat guvernele lumii să ia decizii care s-au tot schimbat în ultimele trei luni, de la purtarea măştii, până la simptomele bolii sau metodele de tratament.

Au început să apară acuzații grave la adresa autorităților, din cauz modului în care se raportează decesele din cauza noului coronavirus. Unii medici, citaţi de România TV, susțin că nu toți cei anunţaţi mor din cauza virusului și că li se cere să facă aceste raportări fără să se facă și autopsia morților.

România TV relatează că odată intrată în vigoare starea de urgenţă s-a emis un ordin al Ministerului Sănătăţii prin care nu se mai fac autopsiile morţilor. Pe de altă parte, a apărut în presă un document foarte important de la Centrul de Control al Bolilor Transmisibile în care se spune că orice persoană care moare, spre exemplu, de cancer în fază terminală sau de altă boală gravă să fie trecut în certificatul de deces ca având cauză a morţii COVID-19, dacă a fost testată şi a fost confirmată că avea coronavirus.

România TV are însă informaţii că se cere ca şi persoane testate negativ se cere să fie trecute în certificatele de deces, ca şi cauză a morţii, COVID-19. Postul tv îl citează astfel pe ministrul Sănătăţii care spunea că orice persoană care moare în această perioadă este suspectă de coronavirus.

Toate aceste lucruri lasă loc speculaţiilor şi din ce în ce mai mulţi oameni postează pe reţelele de socializare că li s-a spus că rude care au decedat de infarct sau comă diabetică au trecut în certificatul de deces faptul că au murit de COVID-19. Faptul că nu se fac autopsii alimentează suspiciunile vizavi de autorităţi.

“Poate că aveam îndoieli, când auzeam săptămânile trecute că în cazul în care vei avea nenorocul să mori în această perioadă, îți obligă familia să declare că a murit de CORONA. Exact asta s-a întâmplat și în familia noastră. Ne-au ridicat persoana decedată într-un sac spunând că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus. Nu vom face asta mincinoșilor, cu tot fake-ul vostru! Corona! De două luni, toată lumea moare de corona, nimeni de altceva. Pe bune???? Ați zăpăcit o lume cu știri false, ne distrugeți psihic, gunoaielor”, este doar unul dintre mesajele postate pe Facebook.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *