Motivul neașteptat pentru care Nicolas Cage renunță la actorie

Distribuie prietenilor!

Nicolas Cage a anunțat că renunță la actorie. Nu va pierde însă legătura cu cinematografia, ci va trece în spatele camerei de filmare, ca producător și regizor.

Actorul în vârstă de 54 de ani a spus jurnaliștilor, la un eveniment recent, în Puerto Rico, că va mai juca în filme doar 3 sau 4 ani, după care nu va mai accepta niciun rol, concentrându-se pe regie și producție. Iar această mișcare va fi una permanentă, a declarat vedeta din ”Ghost Rider”.

De menționat e faptul că Nicolas Cage are deja o companie de producție, Saturn Films, așa că nu va porni de la zero. De altfel, toate filmele în care joacă în prezent sunt produse de aceasta.

Adevăratul motiv din spatele deciziei: alcoolul
Cage a explicat și ce este în spatele deciziei sale: are tendințe auto-distructive atunci când nu muncește, când nu are niciun rol în lucru.

”Îmi place disciplina muncii. E poate diferența dintre o sticlă de vin și două. Așa că e vorba despre o rutină”, a detaliat el.

Nu e neobișnuit ca actorii să aștepte un an, chiar mai mult pentru un rol, așa că tendințele auto-distructive la care se referă actorul au tot timpul să se manifeste, scrie libertateapentrufemei.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *