Mirabela Dauer a fost operată de urgență. Care e starea ei

Distribuie prietenilor!

Mirabela Dauer a fost operată de urgență după ce i s-au descoperit niște probleme la un rinichi. Medicii au decis să-i scoată rinichiul pentru a preveni alte complicații.

În urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi.
Raul, partenerul ei de scenă, a vorbit despre starea artistei și motivele care au dus la această operație. El a spus că Mirabela are grijă de sănătatea ei și că i s-a descoperit o tumoră la rinichi în cursul analizelor făcute recent. ”La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum”, a declarat Raoul pentru Antena Stars.

„Dragii mei, Nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!… Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt! Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând… Vă îmbrățișez tare, tare…”, a scris Mirabela dauer pe contul de socializare, la scurt timp după operație.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *